Kummipojan isosisko täytti kuusi vuotta elokuussa. Toivomuksena oli kerroskakku, keijuja, vaaleanpunaista ja sydämiä. Ideoita asiaan ammensin Keijut-lehdestä joita lainasin Iidalta. Tässä lopputulos ilman kynttilöitä, joille jätettiin paikka Iidan nimen alle.

1405799.jpg

Kaikesta varovaisuudesta huolimatta kakku ei tykännyt kuumasta autokyydistä, vaan ylemmän kerroksen reunan marsipaanikuorrutus valui. Jälkeenpäin opin kantapään kautta ettei kermavaahtoa kannata laittaa marsipaanin alle. Siellä pitää olla voikreemi...

Kävin paikkailemassa kakkua vielä ennen juhlia, marsipaani kaavittiin pois ja korvattiin vaaleanpunaisella pursotetulla kermalla. Vahingot jäivät onneksi vähäisiksi.

Alempi kakku pitää sisällään vadelmamoussea ja ylempi suklaa-voikiisseliä. Suklaa-voikiisselissä on paketti Blå Bandin vaniljakiisseliä, 4dl maitoa ja näistä tehtyyn valmiiseen vaniljakiisseliin sekoitettuna 250 g suolatonta voita ja 100 g taloussuklaata. Jälkimmäisiä sulattelin yhdessä ja vatkasin sitten vaniljakiisseliin pikkuhiljaa. Tämä jälkimmäinen täyte oli tosi hyvää ja helppo tehdä. Vadelmamoussekin oli ihan ok, joskaan siitä ei tule meidän suosikki.

Kuorrutus marsipaania ja värjättyä Vispi-vaahtoa. Keltaiset kukat MMF:ia, pikkukukat ja lehdet on tehty sokerimassasta uusilla silikonimuoteilla. Keijun ja tekstin maalasin päälle Bake&Partyn geelimäisillä elintarvikeväreillä. Rei'ittelin ensin vähän ääriviivoja tähän tapaan ja sumuttelin päälle helmiäiskiillettä.

1405795.jpg