Siskon vauvan ristiäisiin mietittiin paljon erilaisia vaihtoehtoja ennenkuin päädyttiin tekemään kaksi kakkua.

Täytekakku on vähälaktoosinen ja siinä on 8 munan sokerikakkupohja. Täytteenä toisessa kerroksessa banaania ja toisessa persikkaa, lisäksi kinuskikastiketta ja vaniljakreemiä. Päällä marsipaani jonka alle edelleen laitoin kermavaahtoa, valitettavasti... Se meinasi pehmetä lämpimässä eikä autokyyti srk-talolle paljon auttanut asiaa. Lisäksi valkoinen marsipaani ei todellakaan ole valkoista, pitäisi varmaan laittaa reilumpi kerros tai värjätä se. Kakun koristeet tein sokerimassasta.

1405828.jpg

Toiseen kakkuun saatiin sitten laittaa suklaata, se kun ei oikein vähälaktoosiseen ruokavalioon sovi...

1405829.jpg

Suklaakakun ohje menee näin:

Pohja:
300 g Digestive-keksejä
100 g sulatettua voita

Keksit murskataan ja sekoitetaan voisulan kanssa. Mössö painellaan irtopohjavuoan pohjalle (jonne kannattaa laittaa leivinpaperi).

Suklainen mousse:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vanilliinisokeria
3 keltuaista
200 g sulatettua suklaata
pussillinen Marianne-crushia
7 liivatetta + tilkka kuumaa vettä
==> liota liivatteet kylmässä vedessä ja laita ne kuumaan veteen, yhdistä kaikki nämä keskenään pikkuhiljaa...
3 valkuaista
1,5 rkl sokeria
==> vaahdota
4 dl Vispiä
==> vaahdota

Ja lopuksi kaikki aineet yhteen ja mössö sinne vuokaan. Kun suklaamössö on hyytynyt päälle voi tehdä punaisen kerroksen mehusta ja liivatteesta. Kakun koristeet on valkosuklaata. Joku oli muuten rikkonut ensimmäiset perhoset ja sitten ne oli vielä hävinneetkin jonnekin...?