Anopin hyvä ystävä täytti juhannuksen tienoilla 80 vuotta. Toivomuksena oli saada kakkuun perinteisempiä makuja ja tuorejuustoa. Kokoa saisi olla niin paljon kuin ainoaan tarjolla olleeseen kakkukupuun, siihen omaan Tupperwaren juhlakupuuni, mahtuu. Kakun piti lisäksi kestää parin tunnin automatka...
Kakkupohja oli tavallinen 8 munan sokerikakkupohja, jonka leikkasin neljään osaan. Kostutin kakun vaniljasokerilla maustetulla vedellä, väliin tuli mansikkahilloa ja vaniljatuorejuustolla tukevoitettua kermavaahtoa (joka on lähes poikkeuksetta Flora Vispiä minun kohdallani).

Ruusut päällä ovat jälleen kerran marsipaania. Niille oli vaan käynyt vähän huonosti... laitoin ruusut isoon pakasterasiaan kuivumaan ja kannen päälle vähän raolleen että ne myös kuivuvat. Joku oli sitten käynyt laittamassa keksipaketin kannen päälle sillä seurauksella että se oli tippunut kukkien päälle :( Huomasin tämän vasta kun olin laittamassa ruusuja kakun päälle joten eipä auttanut muu kuin koettaa paikkailla se mikä paikattavissa on.

1667721.jpg

Koko komeuden päälle suihkautin vielä vähän helmiäishohdetta :)

1667705.jpg

Vieraita oli juhlissa ollut noin 40 henkeä ja kakusta oli jäänyt pienenpieni maistiaispala sankarille itselleenkin. Oli heillä ollut varakakkukin, onneksi :)