Tämä mamma tykkää suklaasta. Tietysti äitienpäiväkakku on sitten suklainen ;) Lemon Curd on kiinnostanut minua pitkään ja päivänä eräänä löysin purkillisen sitä ostoskärrystä. Pääsin Kaupunkiin ostoksille, meiltä maalta kun ei valitettavasti tällaisia herkkuja löydy. Testattavaksi pääsi Kinuskikissan ohje, jossa yhdistetään kermavaahto ja sulatettu suklaa Lemon Curdiin. Oikein onnistunut makuyhdistelmä. Suklaana käytin Fazerin Sinistä koska a) se on kestosuosikkini suklaamaailmassa ja b) laitoin miehen kauppaan kakkusuklaata ostamaan ja tiesin että tämä tilaus toimii...

1242070158_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kakkupohja on tehty myös Kinuskikissan ohjeella. Pursotukset on Flora Vispiä johon sekoitin sulatettua suklaata - sen verran mitä 200 g levystä jäi. Lisäsin joukkoon tummaa kaakaota, tomusokeria ja vanilliinisokeria. Koristeiksi piti tulla ruskeita marsipaaniruusuja mutta niin vaan kävi etten ehtinyt niitä tehdä. Onneksi kaapista löytyi aikaisempia luomuksia.

Tässä vielä kuvaa kakun sisuksista.

1242070252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e