1264251289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vuoden ensimmäinen kakku lähti 4 vuotta täyttävälle Adalle. Ada itse on valinnut kuvan tähän kakkuun. Toivelistalla olisi ollut myös Littlest Pet Shop -kakku, mutta aiheeseen liittyviä kakkukuvia en ole nettikaupoista bongannut. Vinkkejä otan mieluusti vastaan jos jollain on parempaa tietoa.

Kakku on gluteeniton ja vähälaktoosinen. 8 munan sokerikakkupohjan välissä on persikkaa, banaania ja päärynää, jokaista omassa kerroksessaan. Lisäksi hiukan kinuskikastiketta hedelmäpalojen päällä ja kermavaahtoa (Vispi) jonka seassa oli vähän vaniljatuorejuustoa. Pursotukset Vispiä ja kukat sokerimassaa ja nonparelleja, hiukan helmiäissuihketta pinnassa. Kakkukuva tuli Ullanunelmasta.

Yritin sommitella kakun päälle sankarittaren nimeä ja numeroa 4, mutta kakkukuva olikin yllättävän suuri eikä nimi oikein tuntunut sopivan mukaan. Enpäs siis laittanut...

Toiseen asiaan. Olen tehnyt paljon koristeita kakkuihin Marien ohjeella. Nyt tulikin pieni ongelma eteen kun ei rakettiglukoosia saa enää apteekista. Löytyisköhän jostain nettikaupasta?