Olisin vailla hyviä ideoita kakkuaiheeseen liittyen. Olisin erittäin kiitollinen hyvistä vinkeistä :)

Ensinnäkin, kertokaa vaihtoehtoja kakun kuorruttamiseen. Kokeiltu on kermavaahdon (aina sitä samaa) ja marsipaanin (monen mielestä liian makea) lisäksi sokerikreemi (rasva jää kerrokseksi suun sisälle) ja MMF (tosi vaikea leikata se kakku). Mitä muita vaihtoehtoja? Haluaisin kauniin tasaisen pinnan johon saisi nätisti koristeet. Oletko kokeillut esim. IMBC:tä?

Toinen juttu. Kaipailen kivoja kakkuvinkkejä erityisruokavalioihin, joita tuntuu olevan yhdellä ja toisella. Laktoositon, sokeriton, gluteeniton, munaton...? Ja silti maistuva??

Kolmas kysymys. Haluan silikonikaulimen. Ohut vai paksu, tekeekö marketti-kaulimella mitään vai pitäisikö tilata alan nettikaupasta? Tarkoitus on siis käyttää kaulinta pääasiassa koristeluun (esim. marsipaani).

Ja vielä neljäs. Miten otatte niin hyviä kuvia kakuistanne? Itse saan kakut valmiiksi yleensä keskellä yötä eikä mikään valo riitä saamaan kakkukuvista selkeitä ja oikean värisiä. Ulkona otetut kuvat onnistuu hyvin mutta tähän vuodenaikaan se ei ehkä ole hyvä idea... Tai ehkä onkin ongelma kuvaajassa?