Ystäväpariskunta täytti vuosia hiljattain ja vein heille myöhästyneen synttärikakun viikonloppuna kun käytiin visiitillä. Kakku on pitkälti samanlainen kuin Aatun Salama-kakku sisältä. Tämän kakun halusin kuitenkin näyttävän suklaakakulta myös päällepäin. Kuorrutus ja pursotukset on suklaaganachea. "Laimensin" suhdetta tosin aika reippaasti ettei kakusta tule liian makea. Pursotuksiin meni puoli litraa vispiä ja puolikas Pandan tumma suklaa-levy. Lisäsin vaahtoon vielä vähän vanilliini- ja hienoa sokeria. Koristeet jälleen marsipaania.

2076059.jpg

Pursotuskuviot pakkaa noudattelemaan samaa kaavaa aina. Tässä siis samanlaiset kuin edellisessä... Löysin paikallisesta marketista kivoja nonparelleja joita piti tietysti viskellä heti kakun päälle.

2076084.jpg